Tämä on Riisuttu Valinta, juotava rahka.

Tämä on Valion Riisuttu Valinta, juotava rahka.

Viikot sen kuin vierivät, ja vihdoin aion minäkin saada itsestäni ulos, jotain Valion uuteen rahkajuomaan liittyen. Sain kutsun elokuun alussa järjestettyihin Valion kuvauksiin, jonne oli lisäkseni tulossa kuulemma jotain nättejä bloggaaja tyttöjä (Oona Tolppanen, Steffit ja Nata…)

Minua eivät onnellisen parisuhteeni puolesta niinkään kiinnostaneet toiset tytöt, vaan Valion uusi tuote. Se kiinnostaa vieläkin, ja myönnettäköön, että nimensä saaminen samaan listaan Valion entuudestaan tuttujen mallien, kuten Teemu Selänteen sekä Kiira Korven kanssa, toimi kivana plussana…

Kuvauksiin kutsutut bloggaaja tytöt, ja minä… olemme kaikki urheilullisia. Rakastamme… ainakin minä rakastan omaa kehoani/kehoamme, ja siitä Valion uudessa tuotteessa on kyse. Välipalajuoma, jonka avulla voit “riisua” vartalosi siihen kuntoon, että olet siihen tyytyväinen.

Riisuttu valinta

Riisuttu valinta / Samuli Karala

Omalta osaltani kuvaukset sujuivat helposti. Olen myös melko tyytyväinen vartalooni. Sillä välin kun tytöt joutuivat riisumaan itsensä täysin alasti, minun ei tarvinut riisua kuin paita.

Comments

comments

Leave a Reply