Puhun taas suomea teille, koska ulkomaalaiset eivät kuitenkaan tulisi tajuamaan mitään edes tekstin aiheesta… Eli huomenna, 4.5.2014, klo 14, Turussa Tuomiokirkonportailla… pidän minä Partioparaatin juhlapuheen! Minut on valittu juhlapuhujaksi luultavasti, koska omat arvoni käyvät melko hyvin yhteen partiolaisten arvojen kanssa. Sillä, että olen myös itse viettänyt nuoruusvuosistani muutaman Partiosissien jollassa, lienee vain positiivista vaikutusta siihen, mitä minusta on tullut.

Olen tähän mennessä pitänyt muutaman puheen suomeksi, sekä muutaman englanniksi. Minusta tuntuu kuitenkin, että niin puhuessani, kuin kirjoittaessani suomea, saan itsestäni enemmän irti. Englantia puhun, ja kirjoitan, sillä tahdon tavoittaa enemmän ihmisiä. Kyseessä ei ole vain se, että sanavarastoni suomeksi olisi parempi. Suomi vain on, äidinkieleni. Tämän pidemmittä puheitta, kutsun kaikki Turun Tuomiokirkon portaille, kuuntelemaan kun puhun. Vaikka puhetta kuuntelee myös partiolaiset, on puheeni suunnattu kaikille.

Tuomiokirkon portailla ei tule olemaan videotykkiä, tai manageriani lavalla, kuten tässä. Siellä tulen olemaan vain minä, ja se tulee olemaan varmasti suurin puheeni tähän mennessä, katsojamäärältään.

Tuomiokirkon portailla ei tule olemaan videotykkiä, tai manageriani lavalla, kuten tässä. Siellä tulen olemaan vain minä, ja se tulee olemaan varmasti tähän mennessä katsojamäärältään suurin puheeni.

Comments

comments

Leave a Reply