Nykyisen ammattini; joidenkin FightBack brändin asioiden, puheiden, tv-ohjelmien, radio haastattelujen ym, ym… hoitaminen on rankkaa. Harjoittaessani laskettelua ammatikseni, treenatessani, matkustaessani ym. luulin työni olevan paitsi mahtavaa, myös melko raskasta…

Olin väärässä.

Nykyinen elämäni, ammattini, kuntoutus, ym. ovat raskaita. Elämäni on ajoittain jopa rankkaa. Vaikka harjoituksissa ei nostetakaan valtavia painoja, voivat ne olla rankkoja. Jotkut harjoituksista voivat näyttää todella kevyiltä, tuntua jopa tylsiltä, mutta juuri ne harjoitukset ovat mielestäni raskaimpia. En tahdo edes yrittää selittää, kuinka raskasta on elää elämää, jossa kaikki kehosi osat eivät vastaa aivojesi antamiin käskyihin… vaan tahdon korjata asian. 

 

Tämä on Mikkelistä… Fight Back - tarinani jakaminen, saa minut näin iloiseksi.

Tämä on Mikkelistä… Fight Back – tarinani jakaminen, saa minut näin iloiseksi.

Vierailimme loppuviikosta isovanhempieni luona Savitaipaleella. Ei näiden teräs- iso-äidin, ja isän välissä voi kuin hymyillä!

Vierailimme loppuviikosta isovanhempieni luona Savitaipaleella. Ei tämän teräs- iso-äidin, ja -isän välissä voi kuin hymyillä!

Osa teistä voi muistaa minun maininneen jotain, jostain Intialaisesta “VASA Konseptista”.  Se on Rajul Vasan kehittämä fysioterapia?muoto (vaikutusten pitäisi olla melko kokonaisvaltaiset…), joka on peräisin Intiasta. Olen saanut ohjeeni suoraan Rajulilta, internetin välityksellä, ja huomannut ensimmäiset hoidon vaikutukset. Tuntuu aika hölmöltä käyttää sanaa “hoito” jostain, jonka eteen itse hikoilet n. 24 h, joka viikko… mutta jos tämä auttaa minua, minä hikoilen minkä jaksan. 

Treenasin Savitaipaleella 8-kertaa, tämä kuva on Hilton Kalastajatorpalta aamu-treenieni jälkeen.

Treenasin Savitaipaleella 8-kertaa, tämä kuva on Hilton Kalastajatorpalta aamu-treenieni jälkeen.

Tämä hoito kestää noin 3 kuukautta, joka on erittäin lyhyt aika suuressa kuvassa, kuin töyssy. Tämän 3 kk jälkeen lupaan kertoa teille, onko hoidosta ollut apua, pääsenkö laskettelemaan töyssyn jälkeistä alamäkeä. Olen toki jo nyt, noin 3 vko treenauksen jälkeen huomannut positiivisia vaikutuksia, mutta ne jäävät toivottavasti lopulta vain murto-osiksi vaikutuksista. Tämä kolme kuukautta tulee olemaan, ehkäpä kuntoutukseni, jopa koko elämäni työntäyteisimmät, mutta tämä on työni. Fight Back. Työtä ei suinkaan kevennä se, että reissaan ympäri Suomea kertomassa tarinaani… mutta se antaa minulle voimaa tehdä työ! Teidän tukenne, on arvokasta.

Lauantaina vierailin Verkkokauppa.com:issa, kertomassa unelmistani… :)

Lauantaina vierailin Verkkokauppa.com:issa, kertomassa unelmistani… 🙂

Inspiroiduin kirjoittamaan tämän postauksen suomeksi, sillä Etelä Savon Sanomissa ilmestyi eilen ehkäpä paras stoori, joka minusta on kirjoitettu, ikinä. Ainakin omasta mielestäni… Toimittaja onnistui ilmeisesti lukemaan ajatukseni.  Linkki:http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lahella/kuoleman-lahella-kaynyt-entinen-freestyle-laskija-pekka-hyysalo-haluan-levittaa

PS.Koko postauksen ydin:S. Eämämme on töyssyjä täynnä. Vain sillä on väliä, miten me ylitämme töyssymme. Tämä töyssy, on minun itseni valitsema, ja vaikka ylämäki on jyrkkä ja raskas, odotan jo pitkää ja leppoisaa alamäkeäni.

Comments

comments

Leave a Reply