Olemme vihdoin saaneet ilmottautumisen auki! Ilmoittautua voit(te) Tästä!

Minä itse en linkkiä osannut saada toimimaan, joten kaunis kiitos kuuluu heille, jotka systeemin loivat. Ite sen sijaan yritän oppia, parhaani mukaan… juoksemaan. Tulkaa tekin 6.9 joko juoksemaan 2,6 km, tai mikäli ette pysty juoksemaan, kävelemään 260 m. Tiedän kyllä, kuinka vaikeita ne ensi-askeleet ovat…

Oma lähtötilanteeni oli jokseenkin toivoton, mutta en luovuttanut. Tahdon jakaa edes osan  taistelutahdostani (tai sekopäisyydestäni…) teidän kanssanne!

Ehkäpä hienoin ele joka on tähän mennessä korviini kantautunut… on se, että TUTO tarjoaa liikuntarajoitteisillekin mahdollisuuden juosta! TUTO:n lätkä joukkue, siis tarjoaa kymmenelle liikuntarajoitteiselle apua FightBack Run:in juoksemisessa. Jos tämä ei ole hieno ele heiltä… niin mikä sitten on?! Olen itse erittäin ylpeä ollessani osa tätä. 🙂

Tässä on ensimmäinen reittimme! Tahdon tulevaisuudessa pitää tämän reitin vakiona, mutta lisätä matkoja myös oman juoksukykyni mukaan. Maratonin maaliviivaan asti!

Tässä on ensimmäinen reittimme! Tahdon tulevaisuudessa pitää tämän reitin vakiona, mutta lisätä matkoja myös oman juoksukykyni mukaan. Maratonin maaliviivaan asti!

Huomatkaa myös Scandic Julia:n järkkäämä hyväntekeväisyys-illallinen, josta mukaanne voi tarttua hyvän mielen ja hymyn lisäksi, vaikka mitä! 😉 Enkä puhu nyt liikakiloista, FightBack Run:in tarkoitus on pikemminkin hankkiutua niistä eroon!

 

EDIT 1.) Kävin viimeksi noin 2 tuntia sitten hölkkäämässä Karikonlenkkiä Turun Urheilupuistossa. Olen päässyt tilanteeseen, jossa voin hölkötellä rentoa vauhtia lenkkejä. Tämä on melko raskasta, mutta TUNTUU MAHTAVALTA! Olen hieman lähempänä Maratonin maaliviivaa.

Comments

comments

Leave a Reply