Vetäydyin juhlimaan Suomen 97:että itsenäisyyspäivää synnynkotiini Satavaan. Katsoin kotisohvaltani, tottakai, Linnan Juhlat. Mieleeni jäivät varsinkin, nämä neljä vierasta:

-Elastinen ja Elastisen räppi “Lähiöist Linnaan”. Elastinen on mahtava kaveri, ja räppi sai ainakin meidän kotisohvan iloiseksi.

Elastinen, ja Elastisen hymy! Gotta love it...

Elastinen, ja Elastisen hymy! Gotta love it…

-Koivu ja Selänne, maamme legendaarisimmat kiekkomiehet Teemu ja Saku pääsivät vihdoin Linnaan. Saku on todellinen BackFighter, jota kunnioitan erittäin suuresti. Mies on selättänyt SYÖVÄN, ja jatkanut uraansa NHL- tasolla!…?! Ja Teemu, Teemu on Teemu. En tunne kaveria, mutta jo se, etten usko että kukaan, keksii hänestä mitään negatiivista sanottavaa… kertoo paljon. Ja niin, on Teemu myös yksi Maailman legendaarisimmista jääkiekkoilijoista.

Koivu ja Selänne.

Koivu ja Selänne.

-Hannes Hynönen, 101 . vuotias sotaveteraani, todella positiivinen kaveri. Hän, jos joku… oli kutsunsa ansainnut. Mies on paitsi eräs Suomen viimeisistä kahden sodan veteraaneista, kovimmista jätkistä, myös uskomattoman vaatimaton. Kuten eilen Instagram – kuvassani totesin – #respect. Voisin oikeastaan korjailla tuota hieman; MAAD #RESPECT! Kiitos Hannes. Kaikkea hyvää!

101 - vuotta, ja näin iloinen... Kannattaa hymyillä!

101 – vuotta, ja näin iloinen… Kannattaa hymyillä!

Hannes on luultavasti myös ollut Vuoden Positiivisin suomalainen jo monena vuonna.

 

Comments

comments

Leave a Reply