Enää 2 päivää jäljellä! Tämänhetkinen tilanne on se, että vielä 2628 € matkaa minimitavoitteeseemme. 2628 € matkaa siihen, että New Run dokumentti – elokuva varmasti toteutuu. Mielestäni olen jo pannut oman korteni kekoon (olen antanut miltei kaikkeni…)  mutta juuri siitä syystä tahdon varmistaa, ettei kaikki tekemäni työ valu hukkaan! 

Tilasin mesenaatin sivuilta New Run julisteen, joka saa koristaa työhuoneeni seinää. Juliste muistuttaa minua ensimmäisestä FightBack Runista, jonka taistelin läpi. En aio ikinä menettää taistelutahtoani, mutta tämä juliste takaa sen.

Olen juuri lähes puolivälissä ensimmäistä FightBack Runia. Kun perässä on tuo määrä porukkaa, ei vain voi luovuttaa! Ei sillä, että olisin luovuttanut muutenkaan.

Kuvassa olen juuri lähes puolivälissä ensimmäistä FightBack Runia. Kun perässä on tuo määrä porukkaa, ei vain voi luovuttaa! Ei sillä, että olisin luovuttanut muutenkaan.

Osallistukaa tekin hankkeeseemme, auttakaa kertomaan tämä tarina myös ulkomaille, jos se mielestänne on kertomisen arvoinen: http://mesenaatti.me/en/newrun/

Comments

comments

Leave a Reply