Valitettavasti en tällä kertaa voi täyttää pyyntöänne. :/ Kalenterini on todella täysi, ja minun pitää jättää aikaa kuntoutumiselleni. Päiväni täyttyvät vielä kuitenkin pääosin itseni kuntouttamisesta. Se on tällä hetkellä tärkein työni.

-Näin olen joutunut viime aikoina vastaamaan moniin-, aivan liian moniin pyyntöihin… Vaikka pyynnöt ovat lähes kaikki olleet mielenkiintoisia, jotka toteuttaisinkin erittäin mielelläni. Minulle on hiljattain alkanut käymään selväksi etten ehkä… olekaan supermies. VÄLTTÄMÄTTÄ!

– Ymmärrän, että ajatus voi kuulostaa teistäkin uskomattomalta. Tämänhetkinen tilanteeni kuitenkin on niin siisti, että duunia olisi jopa niin paljon, että jopa minä, joudun jättämään väliin myös monia asioita, joita tahtoisin tehdä!

Termillä “Duuni”, viittaan kaikkeen. Pelkistetysti “FightBack”:iini, eli omaan kuntoutukseeni, esiintymisiin siellä sun täällä, puheisiin, haastatteluihin, jne. ja niin joo, vielä ne kirja-asiat… tähän kaiken päälle! 😀

Yritän parhaani mukaan suoriutua kaikesta, niin hyvin kuin pystyn, sekä informoida teitä lähes kaikesta! Kaikista asioista, paitsi yllätyksistä. Yllätyksiäkin TOTTAKAI, on tiedossa! 😉 Muutenhan elämä kävisi tylsäksi. Onneksi minulla kuitenkin on TIIMINI, TEAMFIGHTBACK-, joka auttaa minua selviämään kaikesta. Duunia lienee kuitenkin riittävästi… 😉

Tässä on kuva päivän ensimmäisestä kokouksesta. Sillä aikaa taapahtumaan on vielä lähes vuosi, ehdimme istua alas vielä usein!

Tässä on kuva ensimmäisestä ensi-vuoden juoksua koskevasta kokouksesta. Sillä tapahtumaan on aikaa vielä lähes vuosi, ehdimme istua alas vielä useasti!

Sorry for all the English speaking readers, this was a post of all the work I’ve got to do, and I’ve got a lot of it! So much, that I won’t translate it this time… 😉

 

 

Comments

comments

Leave a Reply